Julkalendern 2018

Adrian Macéus och Maja Söderström är MiniBladets kändisar december 2018

Maja Söderström och Adrian Macéus. Foto: Baluba

Julkalendern 2018

Del 1 – Årets Julkalender

Årets julkalender heter Storm på Lugna gatan och är en rolig komedi för hela familjen. Den handlar om familjen Storm som har lämnat storstaden och åker till den lilla staden Järnkroken. Där bestämmer sig familjen för att vara med i julkampen, en tävling mellan de olika gårdarna i staden. För att vinna måste de samarbeta, vilket inte är så enkelt eftersom de är så olika.

– Julkalendern kommer bli jätterolig och lite spännande, säger Maja Söderström, som är skådespelare i julkalendern. Tillsammans med Adrian Macéus är hon MiniBladets kändis i december.

För att få en roll i julkalendern så krävs det mycket jobb och det är inte så lätt.

– Det är fantastiskt! Det är en dröm att vara med i julkalendern och alla jag jobbar med är så trevliga och roliga, berättar Adrian Macéus.

Adrian berättar att det var svårt att få rollen och att han fick provfilma flera gånger.

– De hörde av sig och jag fick provspela flera gånger. Det var många scener från julkalendern och jag fick teaterimprovisera lite också.

– Jag fick rollen genom en annons på min mammas facebook och jag sa till min mamma att jag ville var med. Jag fick provfilma flera gånger och fick sedan rollen, berättar Maja Söderström.

 

Julia Ivanov Nikolic, Minireporter

Fler Månadens kändis