Stormhästen av Nick Garlick

En häst i regnet

Stormhästenr är en härlig bladvändare för dig mellan 9 och 12 år.

Filip bor på sin farbrors bondgård. Men så hamnar han på en ö långt bort från Amsterdam. Filips pappa är död, mamman är försvunnen. Han känner sig mobbad och ensam. Allt ändras den stormiga dagen då han räddar livet på en häst som håller på att drunkna. Storm blir hästens namn och de två blir bästa vänner. Hästen får stanna om Filip tämjer den innan hösten. Hinner han? Tiden går fort och det är inte alla som vill dem väl.

 

En härlig bladvändare för dig mellan 9 och 12 år.

 

Marie Lassen, Malmö stadsbibliotek

Filip bor på sin farbrors bondgård. Men så hamnar han på en ö långt bort från Amsterdam. Filips pappa är död, mamman är försvunnen. Han känner sig mobbad och ensam. Allt ändras den stormiga dagen då han räddar livet på en häst som håller på att drunkna. Storm blir hästens namn och de två blir bästa vänner. Hästen får stanna om Filip tämjer den innan hösten. Hinner han? Tiden går fort och det är inte alla som vill dem väl.

 

En härlig bladvändare för dig mellan 9 och 12 år.

 

Marie Lassen, Malmö stadsbibliotek