Natten lyser! Av Lena Sjöberg

Olika växter och djur som lyser i natten.

Faktabok för dig från ca 9 år och uppåt.

På natten är allt mörkt, eller? Det är kanske vad du tror, men står du stilla en stund hinner dina ögon vänja sig och du ser att det faktiskt finns både ljus och mörker på natten. Följ med på ett spännande äventyr till skogen, ner i det djupaste havet och till den öde staden och upptäck allt som faktiskt lyser!

 

Faktabok för dig från ca 9 år och uppåt.

 

Jenny Funestad, Malmö Stadsbibliotek.

På natten är allt mörkt, eller? Det är kanske vad du tror, men står du stilla en stund hinner dina ögon vänja sig och du ser att det faktiskt finns både ljus och mörker på natten. Följ med på ett spännande äventyr till skogen, ner i det djupaste havet och till den öde staden och upptäck allt som faktiskt lyser!

 

Faktabok för dig från ca 9 år och uppåt.

 

Jenny Funestad, Malmö Stadsbibliotek.