Veckans boktips: När jag blev stulen andra veckan i juni av Siri Kolu

Siri Kolu bredvid sin bok När jag blev stulen

Veckans boktips i MiniBladet är När jag blev stulen av Siri Kolu.

Sommarlovet suger. Det tycker i alla fall Vilja, för hennes familj vill inte göra något kul alls. Det enda roliga de ska göra är att åka och träffa släkten. Men på vägen dit händer något mycket märkligt. Plötsligt spärrar en piratbil av deras väg och alla tvingas lämna bilen. Rövarna tar alla deras saker och kidnappar dessutom Vilja och hennes enda ägodel: en rosa dagbok. Kanske blir sommarlovet inte så tråkigt ändå?

 

Boktips av Jenny Funestad

Sommarlovet suger. Det tycker i alla fall Vilja, för hennes familj vill inte göra något kul alls. Det enda roliga de ska göra är att åka och träffa släkten. Men på vägen dit händer något mycket märkligt. Plötsligt spärrar en piratbil av deras väg och alla tvingas lämna bilen. Rövarna tar alla deras saker och kidnappar dessutom Vilja och hennes enda ägodel: en rosa dagbok. Kanske blir sommarlovet inte så tråkigt ändå?

 

Boktips av Jenny Funestad